Élni fogsz, hazám!

A 2023-as Kurutty általános műveltségi vetélkedő Arad megyei szakaszának résztvevői

Ezzel a címmel indult újra három év kényszerpihenő után a Kurutty általános műveltségi vetélkedő. A gyerekek által nagyon kedvelt csapatversenyben szerepel anyanyelvi feladat, rövid jelenet angol nyelven, matematika, közös éneklés, kirándulás és a környezet megfigyelése, vicces ügyességi próba és még sok más.

   Tovább…

Nyílt nap a bölcsődében

Nyílt napot szervez a Csiky Gergely Főgimnázium igazgatósága 2023. május 17-én, szerdán a bölcsődében. A leendő bölcsődés gyermekek és szüleik ekkor bepillantást nyerhetnek az intézmény mindennapjaiba, megismerhetik a személyzetet, a bölcsődei nevelés célját és lehetőségeit.

   Tovább…

Kiemelkedő siker a Nemzetközi Magyar Matematikaversenyen

Gyorshírben jelezzük, hogy Budacsek Tímea, a Csiky Gergely Főgimnázium IX. A osztályos diákja I. díjat kapott a XXIX. Nemzetközi Magyar Matematikaversenyen, Miskolcon. A 2023. április 19–23. között lezajlott versenynek a miskolci Földes Ferenc Gimnázium adott otthon, a díjátadóra ma, április 23-án került sor. Budacsek Tímea felkészítő tanára Czeglédi Csilla volt. Mindkettejüknek gratulálunk! A versenyről részletesebb beszámoló is fogunk közölni.

   Tovább…

Bicikliverseny lesz a gyoroki tó körül

Bike ‘n Wine Race – ez a neve annak a bicikliversenynek, amelyet az aradi A13 Egyesület szervez 2023. május 13-án a gyoroki tónál, a következő kategóriákban (férfiaknak, nőknek külön-külön): 14–17, 18–29, 30–39, 40–49 évesek, illetve 50 év felettiek.

   Tovább…