Lendületben a CsiGeDT

Iskolánk Diáktanácsa, a CsiGeDt, már évek óta működik, és arra hivatott, hogy az intézményben tanulók érdekeit képviselje, kapcsolatot tartson az iskola vezetőségével, segítsen az itt megrendezett események szervezésében, vagy akár önálló programokat is kínáljon a diákoknak.

A 2021–2022-es tanévben széleskörű aktivitást fejtett ki a CsiGeDt, olyan változatos programokat szervezett az iskolában és a bentlakásban, amelyeken szívesen vettek részt a diákok. A tanév végén a Diáktanács vezetősége elkészítette az alább csatolt iratokat, például az új alapszabályzatot, amelyek szükségesek ahhoz, hogy maga a szervezet jobban működhessen, emellett pedig részletes leírást nyújtanak a Diáktanács szerkezetéről, a MAKOSSZAL való együttműködésükről, a tanévben megszervezett tevékenységeikről.

Az idei, 2022–2023-as tanévben, amellett, hogy a tavaly már elkezdett tevékenységek folytatódnak, újabb programok is megrendezésre várnak, mint például a gólyanap, közös beszélgetős/teázós klubestek, Hallowen-i ünnep stb.


DT-dokumentumok

A CsiGeDT működési szabályzata

A CsiGeDT és a MAKOSZ együttműködése

Tevékenységek a 2021–2022-es tanévben