Az O.K.+ 2007-2014 című Erasmus+ projekt eredményei

ok_2007-2014_erasmus_projekt__eredmenyei_sav„A 25 éves OTP Fáy András Alapítvány az »Esélyt a Jövő generációjának!« mottó jegyében folytatja szakmai tevékenységét, melynek középpontjában az általános és középiskolás diákok pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási ismereteinek bővítése, valamint a tudatos életpályaés karriertervezés állnak.”

Ezzel a gondolattal kezdődik az az elektronikus kiadvány (leporelló), amelyben a szlovákiai és romániai stratégiai partnerekkel 2014. szeptember 1. és 2017. augusztus 31. között megvalósított „O.K.+ 2007-2014” című Erasmus+ projekt eredményeit mutatja be az OTP Fáy András Alapítvány.

A kiadványt IDE, vagy a bal oldali képre kattintva lehet elolvasni, letölteni.

Lezárult az „O.K.+ 2007–2014” című Erasmus+ projekt

otp_zaro_projekttalalkozo_sav

Augusztus 28–29. között került sor Budapesten, az OK Oktatási Központban, az OTP Fáy András Alapítvány „O.K.+ 2007–2014” című Erasmus+ projektjének záró találkozójára. Iskolánkat Hadnagy Éva és Spier Tünde tanárok, Lucaciu Edit főkönyvelő és Tóthpál Renáta projekt koordinátor képviselte. 

   Tovább…

Csikys diákok a „Karrier Program – Határokon túl” című Erasmus+ projekt nemzetközi zárórendezvényén

otp_zaro_sav

Június 8-án, csütörtökön iskolánk két diákja, Kurunczi Enikő és Zsámbok Emese (XI. A) Budapestre indult, hogy a Csiky Gergely Főgimnáziumot képviselje a magyarországi OTP Fáy András Alapítvány és a romániai Oktatáshoz való jog Alapítvány közös, Karrier Program – Határokon túl című ERASMUS+ projekt záró rendezvényén.* 

   Tovább…

Negyvennyolcan Budapesten

ok_kepzes_sav

Április 3-án, hétfőn iskolánk IX. C, IX. B, X. A, X. B és XII. C osztályos tanulói izgatottan gyülekeztek a Csiky Gergely Főgimnázium tágas udvarán, hogy egy kétnapos pénzügyi képzésre Budapestre induljanak. A képzésre az OTP Fáy András Alapítvány által fenntartott „O.K.+ 2007-2014″ című Erasmus+ projekt keretében került sor. 

   Tovább…

Videó az OTP-s mentorok aradi útjáról

otp_mentorok_aradon

Csütörtökön számoltunk be arról, hogy az Iskola másként hét első három napján, március 20–22. között az OTP Fáy András Alapítvány budapesti és nyíregyházi trénerei ismét ellátogattak a Csiky Gergely Főgimnáziumba. Négy osztálynak pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási, európai uniós, másik négy osztálynak pedig pályaválasztás és karrier tréningeket tartottak az „O.K.+ 2007-2014″ című Erasmus+ projekt keretében. 

   Tovább…

Háromnapos pályaválasztás és karrier tréning a Csiky Gergely Főgimnáziumban

palyavalasztas_karrier_sav

A pénzügyi gazdasági képzéssel párhuzamosan az OTP Fáy András Alapítvány munkatársai háromnapos Pályaválasztás és karrier tréninget is tartottak az Erasmus+ stratégiai partnerség projekt keretében. Az Iskola másként hét hétfőjén, keddjén és szerdáján került sor erre is, és a XI. A, XII. A, XII. B és a XII. C osztály diákjai vettek részt rajta. 

   Tovább…