Iskolánk arcai – videón

Iskolánk arcai volt a címe annak a pódiumbeszélgetésnek, amelyet a centenáriumi rendezvénysorozat első napján, október 23-án szerveztünk. Öt, kiemelkedő eredményt elért volt diákunkkkal találkozhattak ekkor a Csiky Gergely Főgimnázium jelenlegi tanítványai és a felnőtt érdeklődők.

A Tóth Árpád teremben megrendezett pódiumbeszélgetésen Kézdi Imola, színművész, költő, dr. Kovács Gábor, vegyész, dr. Péter Zsolt, matematikus, dr. Sarkadi Nagy Emese, művészettörténész, és dr. Tapasztó Levente, fizikus beszélt életpályájáról, egykori iskolai élményeiről és szakmai eredményeiről, Ilona János, moderátor kérdéseire felelve.

Mivel a déli időpontban nem minden érdeklődő tudott eljutni a rendezvényre, a pódiumbeszélgetést videón rögzítette László Ferenc operatőr, az aradi EasyStudio munkatársa, a szerkesztett felvétel pedig immár elérhető itt, az iskola honlapján, YouTube-csatornáján és Facebook-oldalán. Akár egészében, akár részletenként, de mindenképp érdemes ezt meghallgatni, megnézni. Jó szórakozást kívánunk hozzá!