Nem vagyok, csak mások látnak – az Osonó Színházműhely József Attila szövegeiből készült előadása

A magyar kultúra napja alkalmával az Osonó Színházműhely 2024. január 23-án, kedden Aradon mutatja be a Nem vagyok, csak mások látnak című, József Attila szövegeiből készült előadást.

„Az Osonó találkozásra hív: személyes találkozásra egymással – és József Attilával. Egy emberrel, aki közénk ül, ránk néz, megosztja velünk falatnyi útravalóját, s akinek szájából úgy fordulnak ki a jól ismert szavak, ahogy még nem találkoztunk velük. Verssorokból bontakozik ki egy élet: az enyém vagy a tiéd, és – talán – egy szegény, Attila nevű barátunké.

Az 55 perces monodráma József Attila-szövegekből építkezve keresi az életmű aktualitását, a költő megidézhetőségét, az azt követő beszélgetés pedig lehetőséget ad, hogy a találkozás valódi párbeszéddé váljon.” (Idézet az esemény ismertetőjéből)

Előadja: Mucha Oszkár. Rendező: Fazakas Misi.

Az előadás hossza 55 perc, amelyet egy interaktív beszélgetés követ. Helyszín a Jelen kávéház. Az eseményt a Bethlen Gábor Alap támogatja, ezért a belépés ingyenes!

A társulat a közelmúltban az Európai Parlament értékelése által az Ifjúsági Nagy-Károly Díj Nemzeti győztese lett, előtte Regisztrált Tehetségponttá, majd Európai Tehetségponttá vált és magáénak tudhatja a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Csokonai Vitéz Mihály Közösségi díját is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz + 13 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .