Iskola másként – csúszómászó-dédelgető

[Fotó: Ilona János]

Az Iskola másként hetet mind a tanítók, mind a diákok részéről nagy izgalom övezi. A diákok mindig valami fantasztikusat várnak, a tanítók pedig azt sem tudják, hogyan feleljenek meg ezeknek a követelményeknek. Ezért már időben elkezdődik a készülődés, mert minden pedagógus álma, hogy lenyűgözze lurkóit és maradandó élményekkel zárja ezt a különleges hetet.

   Tovább…

Iskola másként – fizikai kísérletek

Az Iskola másként héten szerdán, február 21-én játékos fizika kísérleteket végeztünk. 8–12 óra között a VII. B, VII. A, VI. A és VI. B osztály diákjai mágneses, elektromos és optikai jelenségekkel ismerkedtek. A tevékenységeket Molnár Mária Magdolna és Rogoz Marianna tanárnők vezették.

   Tovább…

Óvoda másként – tevékenységek a kiscsoportban

A Kincskereső óvoda elmúlt hete egy kicsit eltért a többitől. Nem heti témáink voltak, hanem nap mint nap más-más feladatban, élményben volt részük a kiscsoportos gyermekeknek is.

   Tovább…

Vajas kiflit sütöttünk az óvodában

Az Iskola másként hét keretében február 22-én, csütörtökön a Kincskereső óvoda közép- és nagycsoportos gyermekei finom vajas kiflit sütöttek. Ez a tevékenység kiváló lehetőséget adott arra, hogy a gyerekek kreativitásukat és együttműködési készségeiket fejlesszék.

   Tovább…