„Minden Algyógyon kezdődik”

algyogy_9a_sav

Április 12–15. között a IX. A osztályközössége négy napra Algyógyra költözött. A kirándulást Rudolf Ágnes osztályfőnök szervezte, és célja, hogy az osztály tagjai jobban megismerjék egymást, azaz hogy összerázódjunk. Hogy sikerült-e az összekovácsolódás, arra a diákok és a koordonátor, Aknai Szilárd, adja meg a választ. 

   Tovább…

Algyógyon volt összerázódni a IX. A

algyogy_9a_sav

Kilencedik osztály elején sok az új osztálytárs, valamint a beilleszkedés sem könnyű, így az Iskola másként hetet kihasználva, az oszi (Hadnagy Éva tanárnő) javaslatára március 26-án, hétfő délben „elhúztuk a csíkot” az Algyógyi Keresztény Ifjúsági Központba, ahol egy négynapos osztályösszerázó programban vettünk részt. Egyáltalán nem bántuk meg, hogy elmentünk, sőt, jövőre is menni fogunk! 

   Tovább…

Algyógyon volt a XI. C

algyogy_11c_sav

Mint azt korábban olvashattátok, mi (a XI. C osztály) is kirándultunk az Iskola másként héten, mégpedig Algyógyra, ahol négy napot töltöttünk (március 18–21. között.) Az oszink szülinapi kívánsága beteljesült (igen, mivel megleptük egy nagyon szép és finom tortával, ami mellé egy kívánság is járt), ugyanis az egész osztály (egy diák kivételével) részt vett egy osztályösszerázó programon, ahol mindenki jól érezte magát. 

   Tovább…

Algyógyi kalandok – strand, várak, szelfik

Algyogy_5_6_sav

Június 26–29. között Algyógyon pihente ki az iskola „fáradalmait” az V. és a VI. osztály (egy része), két licista lány, illetve három kísérőtanár – Back Mária, Rónai Helén és Muntean Tibor – társaságában. (Akik viszont nem sokat pihentek…) 

   Tovább…

Mert összerázódni jó!

Algyogy_9A_9C_sav

Akik rendszeresen követik a weblapot, már olvashatták, hogy a 9. A és 9. C osztály az elmúlt hétvégén (március 10.–13.) egy csapatösszerázó táborban vehetett részt Algyógyon, a Keresztény Ifjúsági Központban. Igen szórakoztató, egyben nehéz feladatok is álltak a diákok előtt, s bár először mindenki picit félve, visszahúzódva állt a dolgok elé, de idővel minden megváltozott, bátorságot nyertünk. Ennek a tábornak az volt a lényege, hogy MI, diákok, az osztályközösségen belül bízzunk, törődjünk, illetve legyünk türelmesek egymással. Különböző feladatokat kaptunk, amelyeket meg kellett oldanunk: Együtt, Közösen. 

   Tovább…