Másokon változtani nem tudsz, te változz! – Kirándulás Algyógyra

algyogy_11a_11c_sav

Algyógyi kirándulásunk fő célja a szórakozás és a kikapcsolódás volt, de a szalagavató szervezése előtti csapatszellem életre keltése is céljaink közé tartozott. 

Szeptember 22-én, pénteken délben a XI. A és a XI. C osztály diákjainak egy csoportja Algyógyra utazott Páll Mária, illetve Tóthpál Renáta osztályfőnökök kíséretében. Érkezésünket Aknai Szilárd, azaz Szili, a csoportvezető várta nagy örömmel. Vacsora előtt és után csapatépítő- és összerázó feladatok vártak ránk, amiket (szerény véleményem szerint) kiválóan teljesítettünk. Az estét egy jól sikerült bulival zártuk.

Másnap, szombaton újabb érdekes feladatok vártak csapatunkra. Az ebédet követően Szili vezetésével ellátogattunk a Római Fürdőhöz, majd elgyalogoltunk a Clocotă vízeséshez is. Kissé fáradtan értünk vissza a szállásra, hiszen mégiscsak 12 kilométert gyalogoltunk, de Szili kedvenc vacsorája készült el (sült csirkemell sült krumplival), hatalmas mennyiségben. A pihenő után csapatunk először a csokievésben, majd a „gyümölcssaláta-készítés” nevű játékban ügyeskedett. És mivel a fiúk még e hosszú nap után sem fáradtak el, jól megfocimérkőztek az algyógyi sportcsarnokban. (Döntetlen lett, így mindenki elégedett volt.) Az est fénypontja a karaoke party volt, ahol mindenki megmutathatta tehetségét.

Vasárnap reggel, új életerőre kapva, ismét csapatként tudtunk együtt dolgozni a „pókháló” című játékban. Ebéd után viszont haza kellett indulni, szívünkben maradandó emlékeket, sok-sok élményt és az együvé tartozás érzését hordozva.

Csapatunk mottója: „Ez jó volt, ez jó volt, ez fantasztikus jó volt!”

[Fotó: Bartó Vanessza]

« A 2 »

Sok-sok korábbi algyógyi beszámoló: ITT!