Beiratkozás a Kincskereső Bölcsődébe és Óvodába

Gyermekek a Kincskereső Bölcsődében, játék közben

A Csiky Gergely Főgimnáziumhoz tartozó Kincskereső Bölcsőde és a Kincskereső Óvoda a 2024–2025-ös tanévben is szeretettel várja a leendő bölcsődés és óvodás gyermekeket.

A Kincskereső Bölcsőde, immár három éve, nagy szeretettel várja a legkisebbeket. A gyerekek családias környezetét nemcsak a jól felszerelt játszó- és alvószobák teszik lehetővé, hanem az ott dolgozó nevelők, dadusok és asszisztensek is. A játék mellett lehetőség nyílik a korosztálynak megfelelő közös mondókázásra, éneklésre és játékra, mindezekkel megkönnyítve, hogy idővel az óvodába lépés minél gördülékenyebben történjen. Családias hangulatban, a szülőkkel szoros kapcsolatot tartva igyekszünk részt venni a gyermekek személyiségfejlődésében.

A Kincskereső Óvoda is szeretettel várja mindazon szülők, gyermekek jelentkezését, akik a 2024–2025-ös tanévben részesei kívánnak lenni intézményünknek.

Óvodánkban három csoport működik, 2-2 óvónővel. A személyzethez tartozik még két dadus, egy asszisztens és, nem utolsó sorban, egy logopédus tanárnő is. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a gyermekek örömmel járjanak nap mint nap az óvodába.

A játék, mely a gyermek életkori sajátosságának fő alkotója, a napi program központi eleme. A szabad foglalkozások mellett az óvónők által irányított tevékenységek során a gyermekek játékos módon új ismeretekre tesznek szert. Természetesen nem maradhatnak el a mindennapi, már rutinnak számító énekek, körjátékok, mondókák sem.

A Kincskereső Bölcsődébe és az Óvodába való beiratkozáshoz szükséges okmányok IDE kattintva érhetők el.

A beiratkozás első szakasza mindkét intézménybe 2024. május 27. és június 14. között zajlik, de a kérvények és dokumentumok leadási határideje május 31.

A második szakasz 2024. június 17–21. között következik, a még meglévő szabad helyekre.

« A 2 »

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő + kilenc =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .