Két különdíj a VVVV országos szakaszáról

Ha tavasz, akkor versenyek. A márciusi és az áprilisi hónap a tehetséges és szorgalmas diákok számára a megmérettetésekről szól. Versmondó versenyek, tantárgyversenyek, tanulmányi vetélkedők sora zajlik ebben az időszakban.

A márciusi hónap igazi sikertörténet volt a versmondó versenyek szempontjából is, hiszen ekkor rendezték meg Szatmáron az egyik legnépszerűbb versmondó verseny országos szakaszát, a Vidám Versek Versmondó Versenyét.

Iskolánkat a megyéből négy tanuló képviselte: Marossy Ilka (III. osztály), Horváth Szilvia Viktória (V. osztály), Kurilla Sebestyén Tamás (VI. osztály), valamint Tapasztó-Gujdár Sophie (VII. osztály).

Diákjaink igen nagyszámú versenyzői mezőnyben mérték össze tudásukat: 35-40 fős mezőnyben kellett bizonyítaniuk tehetségüket, rátermettségüket. A rendkívül színvonalas megmérettetésben két tanulónk is kiemelkedő teljesítményt nyújtott: az V–VI. osztályosok kategóriájában Horváth Szilvia Viktória, a VII–VIII. osztályosok kategóriájában Tapasztó-Gujdár Sophie remekelt, mindketten a LiterArt Egyesület különdíjával tértek haza, azaz a Szatmár megyei magyartanárok egyesületének szakmai elismerését érdemelték ki.

Szívből gratulálunk nekik és további sok sikert kívánunk!

« A 2 »

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × három =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .