Online szaktanácsadás

[Illusztráció: sziakomarom.sk]

Lassan már nem is számoljuk a napokat, hogy mióta tart ez a kényszerállapot… Lehet, vannak köztünk, akik jól belerázódtak ebbe a helyzetbe, de valószínűleg többen vagyunk, akik türelmetlenül figyeljük a híreket, vajon mikor jelentik be, hogy életünk visszatérhet a normális kerékvágásba. (Bár lehet, hogy a „normális” szót át kell kissé értékelnünk…)

Ahányan vagyunk, annyiféleképpen éljük meg a kialakult helyzetet, de egy biztos: senkinek sem könnyű ezekben az időkben. Lehet, nehezen találjuk meg életünkben azokat a biztos pontokat, amikre támaszkodhatunk. A munka, az iskola, a kikapcsolódás, a sportolás és a pihenés színtere egy és ugyanaz lett, az otthonunk.

A fő kérdés most: mit teszünk ezzel a krízissel? Hogyan regálunk a válságos helyzetre? Végül milyen megoldást találunk? Hol folytatódik az életünk? Ahogy a körforgalmat is többféle kihajtón hagyhatjuk el, úgy egy krízisnek is többféle kimenetele lehet. A mód, ahogy válaszolunk a kihívásra, meghatározza azt a történetet, amelyet egy nap majd elmesélhetünk.

Kedves szülők, kedves diákok!

Szeretettel hívom önöket / titeket beszélgetni ezen kérdések mentén (és nem csak), személyesen, vagy ha igény van rá, kis csoportokban. Osszuk meg tapasztalatainkat, tanuljunk egymástól, bátorítsuk egymást, hiszen sokszor hallottuk már az utóbbi hetekben: „együtt könnyebb.”

Egyéni megkeresések továbbra is folyamatosan, igény szerint történnek. Ha pedig szeretnének / szeretnétek többen csatlakozni egy beszélgetéshez, erre is lehetőség van, ezt az igényt kérem jelezzék / jelezzétek május 7., csütörtök 18 óráig.

Elérhetőségeim:

Tel. /Whatsapp: 0723-030029.
E-mail: annarudolf78@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/anna.rudolf.50