Szavazzatok a Corporate Kingsre, számítunk RÁTOK!

A képre kattintva a lájkverseny facebook-oldalára jutunk, ahol a Csiky Gergely Főgimnázium csapatára szavazhatunk!

A kolozsvári BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kara idén immár 12. alkalommal rendezi meg a Középiskolások Üzleti Tanácsadó Versenyét. A rendhagyó körülményekre való tekintettel az idei verseny selejtezői is már online zajlottak. Iskolánkat a Corporate Kings nevű triumvirátus – Back István Levente, Csapó Dávid és Lészay Csaba Örs (X. A) – képviseli.

Lévai Ildikó felkészítő tanár nagy örömére, a csapat immár két kemény online fordulón túljutva sikeresen bejutott a május 16-i döntőbe. A végső megmérettetés előtt azonban egy külön lájkversenyen is részt veszünk. Ezúton is kérjük valamennyi barátunkat, ismerősünket, volt és jelenlegi diákunkat, segítsék egy megosztással és egy lájkkal a Csiky Gergely Főgimnázium csapatának a versenyre való felkészülését ábrázoló vicces képösszeállítását!

Figyelem, CSAK a BBTE facebook-oldalán, a hivatalos galériába feltöltött fotóra leadott szavazatok számítanak, a megosztott képekre való szavazatok nem. Tehát aki érvényes szavazatot akar leadni, az IDE, vagy a címlap-fotóra kattintson.

Köszönjük szépen! Egységben az erő!