Örülök, hogy segíthetek!

Zoldseg_gyumolcs_2015_sav

A címbéli gondolat vezérelte csikys diákjaink egy részét ma reggel, miközben az iskolába jövet kisebb-nagyobb cekkerekben hozták a támogatásnak szánt zöldséget vagy gyümölcsöt.

Volt, aki egy egész zsákkal hozott burgonyát, mások káposztát, hagymát, murkot, padlizsánt cipeltek. Gyümölcsből is gyűjtöttünk, mivel almát, banánt, narancsot, kiwit is ajándékoztak segítőkész diákjaink.

Az összegyűjtött, valamivel több mint 200 kg élelmiszer java részét a kisiratosi Pio Atya Gyermekotthonba juttattuk el, de rászoruló, sokgyermekes családok is részesültek az adományokból.

Az elmúlt évekhez képest idén, sajnos, csökkent az összegyűjtött élelmiszer mennyisége, de a IX. A osztályosok, például, 40,5 kg-ot adományoztak.

Az önkéntesség, az adakozás, egymás segítése, támogatása szép és nemes cselekedet. Többé, értékesebbé válsz, ha adományozol. Köszönet mindazoknak, akik ma gondoltak a rászorulókra! Kovács Józsefnek pedig külön köszönet, mert elvállalta a zöldség és gyümölcs kiszállítását Kisiratosra.

Bízom benne, hogy diákjainkra tudunk hatni és belátják, hogy mindnyájunknak addig jó, ameddig képesek vagyunk adni, segíteni és nem nekünk van szükségünk a másoktól kapott támogatásra!

[Fotó: Csomós Roland]

« A 2 »