Játszva tanulás, ismerkedés, szórakozás – SuliJó Tábor, 2015

SuliJo_Tabor_2015_sav

Április tájékán hirdette meg az első SuliJó Tábort a Hunyad megyei Algyógyi Keresztyén Ifjúsági Központ, mely elsősorban V–VIII. osztályos erdélyi diákoknak szólt, akik 8 különböző tábori ház egyikébe jelentkezhettek. Ezen házak mindennapi tevékenységet, feladatokat kínáltak a jelentkezőknek. 

   Tovább…

Algyógyon járt a XI. C, de mintha csak otthon járt volna

Algyogy_11C_2015_sav

Második alkalommal nyerte el az Algyógyi Keresztyén Ifjúsági Központ által meghirdetett SuliJó projekt keretében a 2014–2015-ös Erdély Legösszetartóbb Osztálya címet a XI. C osztály. Jutalmuk egy négynapos jutalomkirándulás volt Algyógyon, mely a tavalyihoz hasonlóan idén is rengeteg élményt és kalandot tartogatott. 

   Tovább…

Erdély legösszetartóbb osztálya a XI. C! Másodszor!

SuliJo_nyertes_XIC_sav

November 27-én hirdette ki a SuliJó az idei pályázatának eredményét, melyben a XI. C osztály ismét részt vett. A hírt pedig már a címben ellőttük: sikerült újra elnyerni az Erdély legösszetartóbb osztálya címet a tizenegyedikeseknek. Ma dél után néhány perccel érkezett a jó hír, Rudolf Ágnest, az osztályfőnököt személyesen értesítették a pályázat kihirdetői. Gratuláltak és elismerésüket fejezték ki, hiszen a diákok valóban megérdemelték ezt a díjat. Sokkal keményebben dolgoztak, mint tavaly, s ennek (újra) meg is lett az eredménye. Algyógy, vigyázz, a XI. C hamarosan újra befoglal!

Az eredmények részletes felsorolása a SuliJó honlapján látható, a XI. C pályázatával kapcsolatos korábbi híreket pedig IDE kattintva találjuk meg, szép csokorba gyűjtve.

A XI. C SuliJó-pályázata videón

Az elmúlt héten, kedden számoltunk be az iskolánkbeli premierről, az elemista diákok számára vásárolt és felállított csúszda és libikóka felavatásáról. Az eseményt a XI. C osztály szervezte, az idei SuliJó pályázatuk részeként.

Az elemisták mini játszóterének előkészítéséről (amelynek előzménye egy aprópénz-gyűjtési akció, egy sütivásár, majd a kerítés lefestése volt) videó is készült, alább ez látható. Az avatási ünnepségen elhangzott beszédet pedig ITT nézhetjük, hallgathatjuk meg.

SuliJó, szavazni jó!

SuliJo_kep

Kedves tanárok, diákok, szülők, honlaplátogatók!

Osztályunk, a 11. C tavaly elnyerte az Erdély legösszetartóbb osztálya címet. Idén is jelentkeztünk a SuliJó pályázatra, s jótettünk egy játszótér kialakítása volt az elemisták számára.

Kérünk mindenkit, ha teheti, szavazzon ránk Facebookon. IDE kattintva elérhető az osztálykép, s arra rákattintva lehet ránk szavazni (lájkolni), sőt megosztani a barátokkal, hogy ők is szavazhassanak ránk.

Köszönjük a támogatást!

Titok. Tessék? Titok!

SuliJo_Csuszda_sav

Október közepe óta húzta már mindenki idegeit a XI. C egy bizonyos meglepetéssel, amiről mindvégig csak annyit árultak el, hogy novemberben fog lelepleződni. Most elérkezett a várva várt pillanat, november 11-én 9 órakor végre lelepleződött, aminek le kellett lepleződnie, végre megtörtént, aminek meg kellett történnie. A nagyszabású meglepetés összeállítása majdnem egy teljes hónapot vett igénybe, és az egész akció titokban készült. Hogy miért? Mert csak így lett igazi meglepetés.

Kedden az első óra után kicsengettek, s az elemista diákok szokás szerint a kis udvarra mentek játszani. Lassan már megszokták a színes kerítéseket és gumiabroncsokat, amiket nemrégiben ugyancsak a XI. C-sek festettek le. Ma reggel viszont ismét meglepődtek, ugyanis egy nagy csúszdát és egy libikókát is találtak a játszóterükön.

   Tovább…