Kedves csikysek!

erdely_legosszetartobb_osztalya_nyertesek_2013_2014Biztos mindenki emlékszik arra, hogy osztályunk, a 10. C, idén novemberben egy jótékonysági akciót szervezett. Ebbe ti is besegítettetek azzal, hogy játékokat hoztatok, illetve karkötőt és süteményt vásároltatok. Arról is olvashattatok a honlapon, hogy a befolyt összegből a kisiratosi gyermekotthon lakóit örvendeztettük meg.

Ha nem is mindenki, de majdnem mindenki tudta, hogy ezzel a jótettel a SuliJó által meghirdetett Erdély legösszetartóbb osztálya pályázatra jelentkeztünk. Köszönjük mind a 482 embernek, aki Facebookon ránk szavazva támogatott bennünket. A 3142 szavazattól (a közönségdíjas osztály ennyivel nyert) azonban igen távol álltunk. Ezt látva már csak csendben reménykedtünk, hátha a zsűri nekünk is odaítél egy díjat. De amikor láttuk, hogy az országból összesen 113 osztály jelentkezett, kezdtünk elbizonytalanodni. Amellett viszont továbbra is kitartottunk, hogy a SuliJó négynapos „osztályösszerázó” képzésén mindenképp szeretnénk részt venni, legfeljebb fizetünk érte. (Egyesek már félre is tették a zsebpénzüket.)

Izgatottan vártuk a csütörtököt (december 12-ikét), amikorra az eredményhirdetés várható volt, de a beérkezett pályázatok nagy száma miatt, elhalasztották azt hétfőre. És hétfőn 14 órakor megszületett a döntés! S most örömmel tudatjuk mi is veletek, hogy a zsűri az első helyezést osztályunknak ítélte oda. Mindnyájunknak nagy meglepetés és nagy öröm volt ez a hír. Reméljük, ti is velünk örültök. Szeretnénk még egyszer megköszönni nektek, hogy támogattatok bennünket.

Biztos, arra is kíváncsiak vagytok, hogy mit nyertünk. Ingyenes részvételt a SuliJó képzésen, ingyenes utazást Algyógyra, a képzés helyszínére, egynapos kirándulást Hunyad megyében és belépőt a dévai élményfürdőbe.

Ígérjük, hogy mindenről beszámolunk majd nektek. S ha kíváncsiak vagytok arra, hogy hogyan született a jótékonysági akciónk ötlete, hogyan szerveztük meg, valamint hogyan zajlott le a kisiratosi utunk, akkor kattintsatok IDE.

Vonatkozó bejegyzések:
Erdély legösszetartóbb osztálya: a X. C a Csikyből!!!
Piros dobozok, mosolygós arcok
Ajándék az ajándékozóknak is!
Sütivásár, karkötő-árusítás, játékgyűjtés