Gyere a laboratóriumba!

afis_expoAz Arad Megyei Múzeum október 16. és november 25. között interaktív tudományos kiállítást szervez Gyere a laboratóriumba! (Vino în laborator) címmel. Az elsősorban 6 és 12 év közötti gyermekeknek ajánlott kiállításon biológiai, kémiai és fizikai jelenségeket és azokkal kapcsolatos kísérleteket láthatnak, végezhetnek el a diákok.

Az interaktív kiállítás helyszíne az Arad Megyei Múzeum természettudományi részlege (George Enescu tér 1. szám, a Kultúrpalota gyermekpark felőli bejárata).

A kiállítás október 16–28. és november 6–25. között lesz nyitva, hétfőtől péntekig naponta 09:00 és 13:00 óra között. A viszonylag rövid látogatási periódus miatt a diákcsoportokat csak előzetes egyeztetés alapján (óránként) tudják fogadni. 

Egy diákjegy ára 12 lej, a kísérő pedagógusok belépése ingyenes. A múzeumi látogatásról a kísérő pedagógusok elismervényt kapnak.

Érdeklődni, időpontot egyeztetni Monica Sandu szervezőnél lehet a következő telefonszámon: 0760-241115.

A kiállításról több információt IDE kattintva olvashatunk el. További részleteket, képeket, ismertető kisfilmet a https://www.facebook.com/expolabarad/ oldalon találunk.