Még két és fél hét!!!

az_en_aradom3Még két és fél hét van hátra október 31-ig, amikor lezárul Az én Aradom című pályázatra való jelentkezés. Bárki, aki érez magában annyi tehetséget, hogy 5, azaz öt darab fényképet elkészítsen, bármilyen eszközzel, bármilyen aradi témáról, az ne habozzon, hanem fényképezzen. Az 5 legjobbnak talált fényképét (vagy akár kevesebbet is) pedig küldje el a csiky.fotovideo@yahoo.com email-címre, az innen (is) letölthető kitöltött pályázati űrlap kíséretében. (Nem nagy ügy, csak néhány egyszerű adatot kell ott feltüntetni.) Ha egy 3 perces kisfilmet is el tud készíteni, akkor azt is elküldheti ugyanerre a címre.

A lényeg: Aradon készüljenek azok a fényképek, vagy az a kisfilm, amelyet a pályázatra szántok. Azt talán mondani sem kell, hogy nem az internetről letöltött, másolt fényképekkel, hanem csakis saját alkotással lehet pályázni.

A pályázat részletes leírását ITT olvashatjuk el. De csak hamar, mert telik az idő! Október van, szépek a fények, színesednek a fák, sárgulnak a levelek, de még ha csepereg is az eső, kitűnő fotókat lehet ilyenkor készíteni. Mire vártok hát?!!!