Pénzmágus szuperdöntő Csíkszeredán

A Pénzmágus csíkszeredai szuperdöntőjén 6. helyet szerzett csapat (balról jobbra): Bodor Dávid László, Tamás Ákos Hannibál, Higyed Hunor István, Charles-Fekete Farkas Frederick (XI. A) Lévai Ildikó, felkészítő tanár társaságában

Április 28-án, vasárnap ért véget a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Csíkszeredai Karán a nagy népszerűségnek örvendő Pénzmágus szuperdöntője. A Pénzmágus egy több hónapon át zajló országos közgazdasági vetélkedő-sorozat, amelyet a Romániai Magyar Közgazdász Társaság (RMKT), Magyarország csíkszeredai és kolozsvári Főkonzulátusa, valamint a Sapientia EMTE közösen szervez és bonyolít le. A többlépcsős versenyre idén több mint 400 tanuló nevezett be, de a Szuperdöntőben már csak a 10 legjobban teljesítő csapat vehetett részt.

Iskolánkat a Bodor Dávid László, Charles-Fekete Farkas Frederick, Higyed Hunor István, Tamás Ákos Hannibál (XI. A) alkotta négy tagú csapat képviselte, amelynek a 6. helyezést sikerült elérnie a végső megmérettetésen.

A csapat és felkészítő tanáruk, Lévai Ildikó, ezúton is hálásan megköszöni a sok-sok szakmai támogatást Doba Istvánnak és Kranowsky Nagy Andreának, illetve az anyagi támogatást az RMKT aradi szervezetének és a Pro Schola Csiky Gergely Egyesületnek is.

Az igazi nyeremény, a pénzjutalom és a rengeteg összegyűjtött élmény és tapasztalat mellett az, hogy eredményük alapján a fiúk felvételt nyertek a Sapientia EMTE bármelyik gazdasági szakára!

Gratulálunk nekik tiszta szívből és nagyon büszkék vagyunk erre a kimagasló teljesítményre!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat − tizenöt =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .