Iskola másként – A Katerra törzs vándorlása

Réges-régen, még időszámításunk előtt természeti katasztrófák sorozata miatt a híres, nevezetes Katerra törzs lakhelyet kényszerült változtatni. Azt azonban senki sem tudja, hogy a törzs vándorlása pontosan mikor és hol ért véget…

Az Iskola másként hét keretében szerdán, február 21-én a IX. D és a X. D osztály tagjainak lehetőségük adódott a régi rejtély megfejtésére. A Katerra törzs vándorlására vonatkozó hasznos és kevésbé hasznos információmorzsákat tartalmazó kártyákat kapták kézhez, s azokat (mármint az információmorzsákat) egymással is megoszthatták, anélkül azonban, hogy egymás kártyájába beleláthattak volna.

A csoport tagjai egymásra figyelve, egymással kommunikálva juthattak el a megoldásig, közben átélve és felfedezve a sikerélményt, a közös munka hatékonysága nyújtotta örömöt, vagy éppen a kudarcot, a vitát, a nézeteltérést. A végén, természetesen, időt szántunk a történések és az élmények, érzések átbeszélésére, feldolgozására is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × egy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .