Gyakorlócégek országos megmérettetése

Immár hetedik alkalommal szervezte meg március 30-án a Szent László Római Katolikus Líceum a Gazdálkodj okosan! elnevezésű tanirodai vásárt, a tanügyminisztérium által is elismert versenyt.

Nagyon örültünk, hogy három évnyi kihagyás után ismét személyesen vehettünk részt ezen a színvonalas szakmai rendezvényen, mely kiváló lehetőséget nyújtott a tapasztalatcserére is.

A gyakorlócégek képviselői egy általuk felállított és saját készítésű reklámanyagokkal ellátott standdal és üzleti tervvel mutatkoztak be. Szakmai zsűri értékelte a csapatok által készített üzleti tervet, a reklámanyagokat, a kommunikációs készségeiket, a rátermettséget, a kreativitást és a rendezvényen tanúsított csapatszellemet.

Idén összesen 15 csapat képviselői vettek részt Kolozsvárról, Nagyváradról, Szatmárnémetiből, Sepsiszentgyörgyről, Aradról, Temesvárról és Magyaroszágról.

Aradról az Insport Kft. képviselői – Ádok Fanni, Csapó Erik, Csapó Erik Máté, Horváth Jázmin és Kruzslitz Kyra – tettek tanúbizonyságot rátermettségükről. A színvonalasan kidolgozott üzleti terv és marketinganyag mellett a csapatszellemükkel hódították meg a zsűrit.

Dobogós helyezésre számítottak diákjaink, de eredményhirdetéskor a 4. helyezéses különdíjnak is megörvendtek.

Köszönetet mondunk a Pro Schola Csiky Gergely Egyesület pénzügyi támogatásának, mely lehetővé tette a versenyen való részvételünket.

« A 2 »