Felhívás

2023. február 20–23. között Arad lesz a házigazdája az Országos Magyar Matematika Olimpiának (OMMO), amelyen Románia magyar iskoláinak közel 200 legjobb matematikusa fogja összemérni tudását. A verseny helyszíne idén az aradi Csiky Gergely Főgimnázium lesz.

Ezúton szeretnénk felhívni jogi és/vagy magánszemélyek figyelmét, hogy a megfelelő vendéglátás érdekében anyagi támogatásra lenne szükség. A felajánlásokat előzetes telefonos egyeztetés után az Alma Mater Alapítvány folyószámlájára lehet majd utalni, vagy a Főgimnázium titkárságán leadni 2023. február 10-ig. (Egyeztetés a következő telefonszámon: Spier Tünde, 0724-057563.)

Bízunk abban, hogy a beérkező támogatások segítségével a rendezvényt az azt megillető színvonalon tudjuk majd megszervezni. Nem az első eset lenne, amikor egy nemes cél érdekében összefogna az aradi magyarság.

Segítségüket előre is köszönjük!

2 hozzászólás a(z) “Felhívás” bejegyzéshez

  1. A megyei fordúló halasztása miatt nagyon hamar kerül sor az országosra. Véleményem szerint jobb lenne az országost is elhalasztani időt adva a diákok felkészülésének ráadásul a téli vakációra sokan már nagyjából lemondhatatlan tervekbe egyeztek bele ez egyaránt lehet igaz tanárokra és diákokra.

  2. Igen, nagyon rövid az idő, de az országos egy előválogató a nemzetközire, aminek az időpontjahoz is alkalmazkodni kellett. A nemzetközire jutóknak egy hivatalos felkészítőt is szerveznek , arra is kell idő.
    A nagy országos versenyeket általában a vakációban szervezik, hogy a szervező iskolának legyen helye a verseny lebonyolításához.

Hozzászólások lezárva.