Tanévzáró I. hely a Gyakorlócégek vásárán!

Az idei tanév utolsó napján, 2022. június 10-én, pénteken sem pihentünk még meg, hanem hatalmas lelkesedéssel és teljes erőbedobással, kizárva a várva várt vakáció tényét, részt vettünk egy utolsó megmérettetésen, a Most gyakorlunk, de a jövőben szakmánkká válik! mottójú Gyakorlócégek vásárának megyei szakaszán, amelyet az Arad Megyei Tanfelügyelőséggel közösen az aradi Gazdasági Líceum szervezett meg idén is, immár hetedik alkalommal.

A Csiky Gergely Főgimnáziumot az Omega Travel turizmus iroda képviselte, amelyet három turizmus szakos diák, László Sándor (X. B), Kolompár Dávid (XI. B) és Kisvárdai-Spier Tamás (XI. B) vitt a vásárra, Lévai Ildikó felkészítő tanár segítségével.

A megyében működő valamennyi gyakorlócég (szám szerint 23), reggel 8–10.00 óra között állíthatta fel kreatív, ötletes termékbemutató standjait, majd 10–13.00 óra között igyekezett legjobb tudása szerint bemutatni, reklámozni, promoválni termékeit, minél előnyösebb üzleteket megkötve saját gyakorlócége számára, mindezt természetesen román nyelven. A versenyt a 14.00 órakor kezdődő eredményhirdetés és díjkiosztó zárta.

Iskolánk csapata A cégimázs promoválása kategóriában az I. helyet szerezte meg, elégedetten és nagy örömmel nyugtázva, hogy érdemes minden megmérettetésen részt venni úgy, hogy közben kihozzuk magunkból a legtöbbet és a legjobbat.

Kellemes vakációt kívánunk mindenkinek!

[Fotó: Kisvárdai-Spier Tamás]

« A 2 »