Gazdálkodj okosan – online

2019 szeptemberében ránk, a Csiky Gergely Főgimnázium akkori XI. C osztályára került a sor, hogy átvegyük a szakunkhoz kapcsolódó gyakorlócéget, nevezetesen a Sweet Life cukrászdát és azt oszályközösségünk arculatára formáljuk.

A cég átvételét követően megválasztottuk az új igazgatót és aligazgatót, kialakítottuk a szervezeti felépítést. Folytatódott az év, haladtunk az anyaggal, ezzel párhuzamosan bővítettük és formáltuk a céget. Új logót és mottót is választottunk magunknak, kialakítottuk a belső működési rendszabályzatot, majd nekiálltunk a katalógus, a weblap és a kérdőív kidolgozásához.

Termékskálánkat is számos új süteménnyel bővítettük. Gondoltunk a laktóz-, glükóz- és gluténérzékenyekre is, de nem feledkeztünk meg a bio- és a nemzeti termékek kedvelőiről sem.

Gőzerővel haladtunk 2020 márciusa felé, amikor a nagyváradi Szent László Római Katolikus Teológiai Líceum megrendezte a Gazdálkodj okosan országos vetélkedőt, ami a vírushelyzet miatt sajnos elmaradt. Örömmel értesültünk viszont arról, hogy 2020 októberében mégis megrendezik ezt, online formában. Osztályfőnökünk és egyben szakirányítónk,Szente Gabriella tanárnő buzdítására beneveztünk a megmérettetésre.

A kemény munka meghozta gyümölcsét, gyakorló cégünk első helyezést ért el a legjobb promóciós anyagok témakörben.

Köszönjük a bizalmat!