Önismeret, kommunikáció és konfliktuskezelés – továbbra is Major Zsolt Balázzsal

konflikuskezeles_sav

Márciusban folytatjuk a tavaly, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. nyertes pályázatának köszönhetően elkezdett Tájékozott szülő – boldog gyermek, avagy amikor a szülő is jár iskolába elnevezésű előadás-sorozatunkat. 

bethlen_s

2019. március 22–23-án, pénteken és szombaton másfél napos képzést tartunk Major Zsolt Balázs budapesti pszichológus irányításával, melynek témája az önismeret, a kommunikáció és a konfliktuskezelés.

Decemberben már megtapasztalhattuk, milyen a Zsolt által tartott játékos feladatokra épített tréning. Természetesen most is jelentkezhetnek azok, akik akkor részt vettek a képzésen, de azok is, akik akkor nem voltak jelen.

Kedvcsinálóként álljon itt egy részlet abból az interjúból, amelyet Takács Ágnes, a Nyugati Jelen újságírója készített Major Zsolt Balázzsal decemberi ittlétekor:

– Miért van szükség ezekre a képzésekre?
– A nagyon egyszerű magyarázat a több szem többet lát, több fül többet hall. Bár nehezen valljuk be, de mindenkinek vannak nehézségei, mindenki kerülhet olyan helyzetbe, hogy megreked. Amitől a pszichológus, a tréning, meg ezek a típusú együttlétek többet tudnak nyújtani, másabb minőség tud lenni, mint egy baráti beszélgetés az az, hogy a pszichológus, a tréner érzelmileg nincs benne ebben az érzelmi előtérben. A pszichológus egyfajta kísérő tud lenni, a tréning pedig egy csoportos kikapcsolódási, rekreációs és fejlődési lehetőség.

 – Mennyire ajánlott ugyanannak a csapatnak még egy tréninget (esetleg többet) tartani?
– Mindenképpen. Hál’ Istennek elég sok helyen fordul elő, hogy sokadszorra megyek vissza ugyanahhoz a csapathoz, hiszen sikeresen lehet folytatólagosan építkezni. Amiben igazán hiszek, az a tréning és a hosszabb távú közös gondolkodás.

A helyek száma korlátozott. Jelentkezni Bíró Emesénél lehet személyesen vagy a 0723-511342-es telefonszámon.