Hétfőn indul a fotó-videó kör a nagyoknak is!

foto_video_kor

Aki fotózni vagy videózni szeret(ne)… címmel jeleztük október 21-én, hogy László Ferenc operatőr, iskolánk egykori végzőse vezetésével fotó-videó kör indul a Csikyben. Az általános iskolások számára az elmúlt két hétben már meg is kezdődtek a foglalkozások, a nagyok, azaz a középiskolások pedig holnap, november 5-én, délután 3 órakor vehetnek részt az első műhelyfoglalkozáson. 

A fotó-videó körön elméleti és gyakorlati ismeretek megszerzésére egyaránt alkalmas foglalkozások lesznek. A közös alkotó tevékenység keretében az érdeklődő diákok megismerhetik és továbbfejleszthetik a fotózással és filmezéssel kapcsolatos technikai és esztétikai ismereteiket, vizuális látásmódjukat, megismerhetik a fényképezőgépben és a videókamerában rejlő lehetőségeket, megérthetik az utómunka fontosságát, illetve felkészülhetnek különböző versenyekre, pályázatokra. A kör tagjai tematikus kirándulásokon, alkototáborokban is részt vehetnek majd, a legjobb alkotások pedig nyilvánosság elé kerülnek.

Aki tehát fotózni és/vagy videózni szeretne, az menjen november 5-én, hétfőn 15 órakor a közgazdaság terembe (214). Legyetek pontosak!