Aki fotózni vagy videózni szeret(ne)…

foto_video_kor

…Az most jelentkezzen a Csiky Gergely Főgimnáziumban induló fotó-videó körre! Az elméleti és gyakorlati tudás megszerzésére egyaránt alkalmas foglalkozások vezetője László Ferenc operatőr, iskolánk egykori végzőse lesz. 

A fotó-videó kör célja, hogy rendszeres foglalkozások, valamint közös alkotó tevékenység keretében a diákok megismerjék és továbbfejlesszék a fotózással és filmezéssel kapcsolatos technikai és esztétikai ismereteiket, vizuális látásmódjukat, hogy megismerjék a fényképezőgépben és a videókamerában rejlő lehetőségeket, hogy megértsék az utómunka fontosságát, illetve hogy felkészüljenek a különböző versenyekre, pályázatokra.

A kör tagjainak tematikus kirándulásokon, alkototáborokban vehetnek majd részt, a legjobb alkotások pedig nyilvánosság elé kerülnek. Jelentkezni, érdeklődni Ilona János számítástechnika tanárnál lehet. Az V–VIII. osztályosok első foglalkozására október 24-én, szerda délután kerül sor. A középiskolások hétfő délutánként vehetnek majd részt a körön, esetükben az első foglalkozás dátumát és időpontját később közöljük.

Egy hozzászólás a(z) “Aki fotózni vagy videózni szeret(ne)…” bejegyzéshez

Hozzászólások lezárva.