Hannáért… Meghívó jótékonysági előadásra

detari_hanna_vagottAhogy azt korábbi bejegyzésünkban közzétettük, iskolánk jótékonysági előadást és sütivásárt szervez, amellyel Détári Hanna, két korábbi tanítványunk hároméves gyermeke orvosi ellátásának költségeihez kíván hozzájárulni. Mindkét rendezvény március 12-én, hétfőn, 18 órakor kezdődik a Csiky Gergely Főgimnázium dísztermében. 

A csikysek apraja-nagyja változatos műsorral, lelkesen készül. Fellépnek majd a néptáncosaink, a kórus tagjai és gitárosaink. Szavalatra, népdaléneklésre, zongoraszólóra is sor kerül, de modern tánc és könnyűzenei sláger is műsoron lesz. No meg viccparádé is.

Détári Hanna jelenleg a szüleivel együtt Szegeden tartózkodik. Szervezete nagyon jól reagál a kemoterépiás kezelésekre, és ha minden rendben megy, húsvét után kerül majd sor a tervezett műtétre.

Az előadásra, amelyen a család részéről Hanna nagymamája fog részt venni, beléptidíj nem lesz kiszabva, mindenki szándéka és lehetősége szerint járul hozzá a kisgyermek kezelési költségeinek fedezéséhez. Szeretettel várjuk tehát a támogatni szándékozókat hétfőn, 18 órakor a Csiky Gergely Főgimnázium dísztermében.