Khell Levente lett Arad és Temes megye harmadik példaképe

khell_levente_mutass_jo_peldat_sav

Nőileg magazin tavaly áprilisban hirdette meg a Mutass jó példát! programot, amely a hétköznapi, köztünk élő „hősöket” helyezi előtérbe. Olyanokat, akiknek a – jelölők által kiemelt – jellemvonásai a kitartás, a gerincesség, az aktív közösségi szerepvállalás, a hivatástudat, az áldozatkészség, a segítőkészség és az igazságosság. Tavaly októberben Arad és Temes megyéből vártak jelöléseket a régió példaképére. 

A két megyéből 32 érvényes jelölőlapot küldtek be, így közülük került ki a győztes, mégpedig Nagy Etelka jogász, az aradi szociális igazgatóság egykori vezetője, az Alma Mater Alapítvány elnöke. Vele a magazin összevont januári-februári számában olvasható interjú.

A második helyezett Pál Krisztina Erzsébet temesvári pedagógus, a harmadik pedig Khell Levente, az aradi Csiky Gergely Főgimnázium tanítója, a pécskai Búzavirág Néptáncegyüttes egykori táncosa és vezetője, fáradhatlan közösségszervező. Gratulálunk a tanító bácsinak! Az, hogy valóban jó példát mutatott eddig és mutat most is, egyértelműen látszik a facebook-os bejegyzéshez fűzött rengeteg hozzászólásból és kedvelésből.

Mindhárom példaképet a Nőileg magazinban, illetve a lap weboldalán ismerhetjük meg.

Forrás:
http://www.aradihirek.ro/itt-hon/nagy-etelka-arad-es-temes-megye-peldakepe
http://www.aradihirek.ro/kul/khell-levente-harmadik-a-hetkoznapi-hosok-versenyen