Iskola másként – bevásárlóturistaként

bevasarlokozpontban_sav

Izgatottan gyülekeztünk ma reggel 9 órakor, az Atrium Center bevásárlóközpont bejáratánál. „Shopping tourism”, azaz „bevásárlóturizmus” volt a témája az Iskola másként hét első napján a IX. B, X. B és XI. B osztályos diákok egyik tevékenységének. 

A „bevásárlóturizmus ” a XXI. század turisztikai kategóriáinak egyik legdivatosabb és legnépszerűbb ága, a vásárlás és a szolgáltatások igénybevételének legnépszerűbb változata. Egyetlen komplexumban mindent meg tudunk venni, közben pedig még jól is szórakozunk és kikapcsolódunk, kortól függetlenül.

Nyári Melinda, Hasas Paul és Lévai Ildikó osztályfőnökök kíséretében indultunk felderítő túránkra, melynek során kellemes perceket töltöttünk együtt, játszva és szórakozva tanultunk, megfigyeltünk és tapasztaltunk. Közben még arra is választ kerestünk, hogy mi módon lehetne városunkban fellendíteni ezt a fajta turisztikai lehetőséget.

Csodás napot töltöttünk együtt, nagyon jól éreztük magunkat, szépen összekovácsolódtak a különböző évfolyamok és már alig várjuk a folytatást… kedden ugyanis e rendhagyó hét számunkra sportnappal folytatódik majd.

[Fotó: Lévai Ildikó]