Karácsonyvárás a Csikyben [Frissítve!]

karacsonyvaras_csiky_sav

A jövő hét az iskolában is az ünnepről fog szólni, az ünnepről, ami összehozza a családokat és a barátokat. Tanítóink, tanáraink igyekeznek, ha csak néhány óra erejéig is, kellemes, hangulatos tevékenységeket szervezni, amelyekkel diák és szülő együtt tud ráhangolódni a Karácsonyra.

Hétfőn, december 19-én, 17 órától Khell Levente tanító bácsi az első osztályos diákokat és szüleiket várja egy hangulatos karácsonyi kézműves foglalkozásra a Tóth Árpád terembe (a díszterembe).

Kedden, december 20-án, 17 órától Khell Jolán tanító néni a második osztályos diákokkal és szüleikkel szervez egy hangulatos karácsonyváró délutánt a tanteremben. Szintén 17 órakor a III. A osztály Bálint Erika tanító néni, a IV. osztály pedig Kurunczi Enikő tanító néni irányításával verses, énekes összeállításra hívja meg a tanulók hozzátartozóit a Tóth Árpád terembe.

Szerdán, december 21-én Cirják Márta tanító néni a III. B osztályos gyerekekkel és szüleikkel 15 órától ünnepel  az osztálytermükben.
Kicsivel később, 17 órától a hetedik és a két nyolcadik osztály a díszteremben örvendezteti meg a szülőket karácsonyi jelenetekkel, versekkel.

Csütörtökön, december 22-én Leib György tanító bácsi az előkészítő osztály szüleit kézműves foglalkozásra hívja 18 órától az osztályterembe.
Ugyanaznap délután fél 6-kor az V. és a VI. osztály karácsonyi előadásával zárul az ünnepségek sorozata, a díszteremben.

Az ünnepségekre, közös foglalkozásokra szeretettel várunk minden kedves családtagot, érdeklődőt!

„…ne a hóban, csillagokban,
ne ünnepi foszlós kalácson,
ne díszített fákon, hanem
a szívekben legyen karácsony.”

(Szilágyi Domokos: Karácsony – részlet)