Ami a kicsengetőlapra már nem fért fel…

Személyes hangulatú visszajelzésre kaptak lehetőséget az idei végzős weblapszerkesztők. Arról írhattak, hogy mit éreznek most, az iskolai éveik lezárásakor, s a felnőttkoruk kezdetekor. S hogy milyen remények, tervek, vagy éppen félelmek kavarognak bennük ezekben a hetekben, hónapokban. De arról is akár, hogy mi maradt ki az iskolai éveikből, mi az, amit a járvány, vagy más okok eltöröltek, s amit hiányoltak, hiányolnak. Írhattak a kedves élményekről, de akár a kellemetlen tapasztalatokról is. Mindarról, ami fontos volt számukra az elmúlt években, amelyeket a Csikyben töltöttek. Mindarról, ami a kicsengetőlapra már nem fért fel.

Alább egy-egy részletet közlünk Csonka Nikolett, Juhász Alexandra, Schifler Patrícia és Tóthpál Eszter írásából. A részletekre kattintva a teljes szöveg is megjelenik.

   Tovább…

Öröm, élmények, életre szóló barátságok. Ez a Rákóczi tábor.

Csikys különítmény az idei Rákóczi táborban

Augusztus 22–27. között a Rákóczi Szövetség jóvoltából a Csiky Gergely Főgimnázium 10 diákja, Fekete Karolina kísérő tanárral együtt részt vett a Sátoraljaújhelyen megrendezett Anyanyelvi Táborban, ahol közel 450, erdélyi szórványvidékekről érkezett általános iskolás találkozott.

   Tovább…