FRISSS!!! Képek a szombati utcai futóversenyről [FRISSÍTVE]

Arad_maraton_2014_sav

Igen népszerűnek tűnik a Sorin Victor Roman kezdeményezésére, az Arad Megyei Tanács, az Aradi Polgármesteri Hivatal, az Arad Megyei Kulturális Központ és az Experiența Multisport Sportegyesület támogatásával szervezett Aradi maraton, félmaraton és utcai futóverseny. Az idén harmadik alkalommal lebonyolított rendezvényre már május 19-ig több mint 600-an jelentkeztek, így szinte biztosra vehető, hogy a Sorin Victor Roman által kitűzött célt – legalább 1000 jelentkező – elérték a szervezők.

A jelentkezők három távon mérhették össze erejüket: a Galleria Arad elnevezésű utcai futóversenyen (1 km, a városközpontban), a 6 km-es utcai futóversenyen, illetve a 10,5 km-es utcai futóversenyen. A félmaratonra jelentkezők két kört, a maratonra jelentkezők pedig négy kört teljesítettek a 10,5 km-es útvonalon.

A legtöbben, természetesen, a 14 órakor kezdődő 1 kilométeres utcai futóversenyre jelentkeztek, emiatt külön-külön indították a családokat, a nőket és a férfiakat is. Ahogy az többször is elhangzott, nem a győzelem, hanem a részvétel, a mozgás öröme volt a fontos a jó hangulatú versenyen. Amelyen sok csikys (diák, tanár, volt tanár) is részt vett, rajthoz állt, versenyzett, avagy szervezőként dolgozott. Az alábbi képsorozaton, vagyis az 1 km-es utcai futóversenyen készült fényképeken is sikerült megörökíteni jó néhányat közülük. Ha valaki ott volt és fényképezett a maratonon, vagy a félmaratonon, kérjük, küldjön nekünk is néhány fotót, a csiky.posta@yahoo.ro email-címre. Előre is köszönjük!