Itt vannak, megjöttek!

Webszerkesztok

Tizenegyen vannak (de nem focicsapat!), összesen négy osztályból. Ők a Csiky-weblap új diákszerkesztői, akik az idei iskolaévben egy sokszínű, változatos, dinamikus honlap fejlesztéséhez fognak majd hozzájárulni. Alább be is mutatkoznak, ahogy illik. Fogadjátok őket szeretettel! Ja, és ne lepődjetek meg, ha az iskolai rendezvényeken felbukkannak, fényképeznek, kérdezgetnek, jegyezgetnek. Ez az ő munkájuk, és nem is kevés!…

Bacsilla_SandorBacsilla Sándor vagyok, a IX. A tanulója. Hobbim a fotózás, ezért jelentkeztem a web-szerkesztőség egyik fotósának. Idén én is fogok fotózni az eseményeken, és, remélem, helytállok ebben a magam választotta feladatban.

 

 

Bakai_KittiBakai Kittinek hívnak, XI. C osztályos vagyok. És most már „Száguldó riporter” is. Nagyon szeretek sci-fit, thrillert, detektív regényeket olvasni… mindent, ami érdekes és érdekel. Kedvenc tantárgyaim az angol, a magyar és a történelem. Nagyon tetszik a svéd és a japán nyelv, remélem a jövőben lehetőségem lesz megtanulni legalább az egyiket. Szabadidőmben a cukrászdába szeretek menni vagy vásárolni a barátnőmmel. Hobbim a rajzolás és a főzés.

 

Bognar_Tunde

Bognár Tünde vagyok, a XI. C osztályba járok és „Netkurkászként” érdekes netes híreket fogok közölni a Csiky weblapján. Szeretem a filmeket, a zenét, egyszóval a művészetet, a természetet, éééés a Hollywood Hírügynökséget… (Fogtok hallani róla). Helyesírái hibákra lehet számítani.

 

Bortos_Julia

Bortoş Júlia vagyok, a X. C (közgazdaság) osztály tanulója. Imádok fotózni és ezzel szeretnék foglalkozni a jövőben is. Kezdetnek a Csiky Gergely Főgimnázium weblapjának a szerkesztésében veszek részt, mint fotós. Úgy érzem, meg tudok örökíteni olyan pillanatokat, amiket az emberek többsége észre sem vesz. „Sólyomszem” leszek.

 

Cara_Alessio

A nevem Cara Alessio, és a X. A osztály matematika–informatika–intenzív angol nyelv szak tanulója vagyok. A kedvenc tantárgyaim a matematika, az informatika, a biológia és a kémia. Az idei évtől iskolánk honlapjának egyik „Építésze”, vagyis a honlap szerkezetével foglalkozó diákja vagyok.

 

 

Csomos_RolandA nevem Csomós Roland, IX. A osztályos tanuló. Hobbijaim közé sorolhatom a röplabdázást, kosárlabdázást és mostantól a weblapszerkesztést is. Cara Alessióval fogjuk megpróbálni az iskolai weblap szerkezetének frissítését, minél érdekesebbé, látványosabbá tételét. Tehát „Építész” leszek.

 

Pacurar_Ariana

Nevem Păcurar Ariana és a X. A-ba járok… Imádok mindenféle érdekes, jópofa videókat nézni az interneten, ezért gondoltam úgy, kipróbálom a „Médium” feladatot. Hetente (vagy sűrűbben) frissítem majd a Kilátó és a Szünet rovatokat. Kedves diákok (is!), remélem, hogy mostantól nem csak megnézni fogjátok a videókat, hanem esetleg hozzá is szóltok. Igazán nem ártana, mivel kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is… És persze a megszokott módon szavazni is lehet majd.

Papp_Anabella

Sziasztok! Papp Anabellának hívnak, 15 éves vagyok és a X. A-ban tanulok. A weblapra mint „Sólyomszem”, vagyis fényképész jelentkeztem. Nagyon szeretek fényképezni bármit. Remélem, tetszeni fognak a képeim. 🙂

 

 

Pop_Sorina_ReghinaPop Sorina-Reghina vagyok, Kisperegen lakok és a XI. C osztályba járok. Nagyon szeretek a természetben sétálni a barátaimmal, szeretek táncolni és rajzolni. Sokszor hallgatok zenét, a kedvemtől függ, hogy milyet. Jó érzéssel tölt el, ha másokon segithetek. A bentlakók életéről szóló kollégiumi híreket fogom szállítani, tehát én leszek a „Lakótárs”.

 

Sipos_Szilard

Sipos Szilárdnak hívnak, a X. C osztályban tanulok és mostantól „Száguldó riporterként” én is részt veszek az iskola honlapjának szerkesztésében. Nagyon kíváncsi típus vagyok, ezért magamhoz illőnek érzem a riporteri posztot. Szeretek sokat beszélni, néha értelmetlen dolgokról is, van viszont egy komolyabb oldalam is. Előrelátó vagyok, sosem bízok semmit sem a véletlenre. Alapos vagyok, a dolgoknak utána szoktam nézni (kivéve, ha nem). No, de elég az önfényezésből. Örülök, hogy mostantól én is a szerkesztők közé tartozom.

Tothpal_Bela

Tóthpál Béla vagyok a X. A (matematika–informatika–intenzív angol) osztályból. Egyik „Száguldó riportere” vagyok a weblapunknak. Eredetileg nem erre a feladatra jelentkeztem, de ez lett belőle J. Mindig is érdekeltek az új kihívások. Azt szeretném ha munkám által közelebb hozhatnám az iskola eseményeit elsősorban a diáktársak, de mindazok felé, akik elolvassák honlapunkat és ezáltal néhány pillanatra újból diákok lehetnek.

5 hozzászólás a(z) “Itt vannak, megjöttek!” bejegyzéshez

    • Találunk jelöltet erre a feladatra. Régebben már felvetettem a Facebook-oldal adminisztrációjának átvételét, de akkor megszakadt veled a kapcsolat. 🙂

Hozzászólások lezárva.