Arad megyei diákok jutalomtábora

[Fotó: Fekete Karolina]

Június 7–9. között immár második alkalommal került megrendezésre a megye legjobb hatodik-hetedik osztályos tanulóinak jutalomtábora. A menyházai gyermektáborban hét iskola diákjai és pedagógusai képviseltették magukat, az Erdőhegy-kisjenői Általános Iskolából, a simonyifalvi Simonyi Imre Általános Iskolából, a kisiratosi Páter Godó Mihály Általános Iskolából, az ágyai Olosz Lajos Általános Iskolából, a zerindi Tabajdi Károly Általános Iskolából, a Pécskai 2-es Számú Általános Iskolából, illetve a Csiky Gergely Főgimnáziumból.

A diákok egy tartalmas hétvégét tölthettek el, amelyben összefonódott az egymással való ismerkedés, barátkozás, a játék, a sport és a kreativitás. Pénteken és szombaton ragyogó időben zajlott le a strandolás, az akadálypálya és a túrázás. A vasárnapi sportolimpiák zavartalan lefolyását néhány zápor késleltette, de a diákok lendületét ez sem törte le. Az esték beszélgetéseit diszkó, karaoké, tánc és tábortűz tarkította, és a jó hangulatot biztosította.

Köszönet illeti a szervezőket és mindazokat, akik hozzájárultak az esemény sikeréhez. Reméljük, hogy a jutalomtábor immár hagyománnyá válik.

A tábor résztvevőinek szállítását támogatta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség a Communitas Alapítványhoz benyújtott pályázata által, az Alma Mater Alapítvány, és az Arad Megyei Kulturális Központ (CCJA – Centrul Cultural Județean Arad).

« A 2 »