Zöld Hét az V. A osztályban

[Fotó: Pálfi Anett]

A Zöld Hét szerdáján osztályommal, az V. A-val érdekes és tanulságos programokon vettünk részt. Ez a nap a játéké, a sporté és az arcápolásé volt.

Az első órán Farkas Kinga gyógytornásszal (anyukámmal) csoportos játékokat játszottunk, amelyek rámutattak arra, hogy együtt lenni jó, és hogy mi, osztálytársak, nagyon jól ismerjük egymást.

A következő két órát Sorin Mineran edző úrral töltöttük, aki többszörös hazai és balkáni maratonversenyek bajnoka. Egy óra sportolás után riporterekké változtunk és kérdéseket tettünk fel, amelyekre az edző lelkesen válaszolt, mesélve az életéről, az emlékeiről és tapasztalatairól.

A nap érdekes órával folytatódott. Osztályfőnökünk, Pálfi Anett egy fiatal kozmetikust mutatott be nekünk, egykori diákját, Kürti Henriettát, aki az arcápolás és testápolás fontosságáról beszélgetett velünk.

A napot mozgással zártuk, mert az utolsó órán egy zenés sporttal ismerkedtünk meg. Czencz Éva aerobik tanárnő érdekes tornagyakorlatokra tanított minket. Szerintem ezt a sportot inkább lányoknak találták ki, hiszen mi lányok élveztük a legjobban, sőt az osztályfőnökünk is.

Ez a nap nagy élmény volt számomra. Érdekes volt anyukámat az egyik órán tanárként látni, de az is izgalmas volt, hogy idegen tanárok foglalkoztak velünk.

Szeretem ezeket a „másképp” tartott órákat. Remélem, még sok ilyen napban lesz részünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 5 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .