Kedves előkészítősök, az iskolatáska már vár titeket!

Jó hírrel kezdődhet az új tanév azoknak a diákoknak, akik Arad megyében a magyar nyelvű oktatást választották. A Rákóczi Szövetség és az RMDSZ Arad megyei szervezete együttműködésének köszönhetően egy kiváló minőségű iskolatáskát kapnak a 2020–2021-es tanévre.

A táskák már megérkeztek megyénkbe, ezért arra kérnek minden kedves szülőt, aki magyar előkészítőbe íratta/íratja gyermekét, hogy ne költsön iskolatáskára. Az RMDSZ Arad Megyei Szervezete biztosít mindenkit afelől, hogy a beiratkozott előkészítősök az iskolakezdés napján megkapják a táskát – olvasható az iskolánkhoz is eljuttatott közleményben.

Ezenfelül, a Rákóczi Szövetség 10 000 forintnyi egyszeri ösztöndíjat adományoz az iskolakezdőknek. Ez az összeg fedezi az iskolatáska teljes felszerelését olyan tanszerekkel, amelyekre az előkészítős diákoknak szüksége lehet a tanév folyamán.

Kérjük, hogy az ösztöndíjra igényt tartó családok az erre a célra készített igénylőlapot, amelyet INNEN tölthetnek le, töltsék ki és szeptember 4-ig juttassák el a Csiky Gergely Főgimnázium titkárságára személyesen, vagy a szkennelt példányt a csikyg@yahoo.com email-címre. További információkat ugyanott személyesen, vagy a 0257-210002 telefonszámon kérhetnek.