Táborpólós nosztalgiázás, kötélhúzással

kotelhuzas_sav

Idén november 13-án volt a nemzetközi „Vedd fel a tábori pólód nap”. Ebből az alkalomból a Diáktanács arra gondolt, hogy egy kicsit visszahozza az iskolába azt a nyári, könnyed, vakációs hangulatot, amelyet oly nagyon hiányolunk mi, diákok. 

Az eredeti elképzelés szerint a diákok azt a felhívást kapták, hogy viseljenek táborokban kapott, különböző kampányok során szerzett, vagy akár csikys pólókat is (már aki rendelkezik hasonlóval), hogy ezzel is emlékeztessük magunkat a kedvenc nyári élményeinkre. Ám ahhoz, hogy egy kicsit feldobja ezt a napot, november 22-én, pénteken a nagyszünetben kötélhúzó versenyt hirdetett a Diáktanács az osztályoknak.

Így hát mi, csikysek november 22-én tartottuk meg a saját táborpóló-napunkat, egybekötve azt egy jó hangulatú, táboros tevékenységekre emlékeztető kötélhúzással. A versenyre összesen 8, négy fős csapat nezevett be, köztük két általános iskolás csapat is. A játékosok nem hagyták magukat megijeszteni a csípős hidegtől, minden erejüket felhasználva húzták a kötelet. Mindenkinél erősebben húzta a kötelet a X. C osztály négy képviselője (Krucsai Richárd, Kutnik Máté, Molnár Roland, Nagy Krisztián). A második helyen végzett a X. B osztály négyese (Heredi Richárd, Lovas Patrik, Molnár Szabolcs, Spasnici József), harmadik helyezést pedig a XI. C osztály csapata (Fodor Ákos, Kocsis Norbert, Pol Norbert és Simon Botond) ért el. Természetesen a részvevők jelenlétét és fizikai erőfeszítéseit egy-egy kisebb csokival hálálta meg a Diáktanács, hiszen az elvesztett energiát mihamarabb pótolni kell. 🙂

A szervezők külön örömére szolgált, hogy a csapatok megmérettetése után, többen is beszaladtak és helyet foglaltak a kötél két oldalán, így egy „közös” húzással zárhattuk le ezt a 20 perces vidámságot.

[Fotó: Vajda Noémi]

« A 3 »