H-faktor tehetségkutató Hódmezővásárhelyen

h-faktor_sav

Október 3-án Nyári Melinda magyartanár és Tóthpál Eszter X. A osztályos tanuló Hódmezővásárhelyre látogatott, az immár 10-ik alkalommal megrendezett H-faktor tehetségkutató versenyre. A megmérettetés fő szervezője és házigazdája a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum volt. 

A versenyre énekkel, tánccal, hangszeres produkcióval és zene ihlette képzőművészeti alkotással jelentkeztek középiskolás fiatalokok, szám szerint 31 diák.

Vágó János, a Péczely Attila Alapfokú Művészeti iskola igazgatója köszöntötte a jelenlévőket, majd megkezdődött a megmérettetés. Nagyon sok érdekes és tartalmas műsorszámot láthattak a nézők, majd a szakmai zsűri – tagjai: Pótári György, a városi fúvószenekar tagja, Földesi Gyula tánc-és illemtanár, Tóth Éva, a Cseresnyés Kollégium tanára, énektanár, Gazsi László, az Árendás Néptáncegyüttes művészeti vezetője, Szentirmai Csaba, a HSZC Kalmár Zsigmond Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának tanára, illetve Fejes Imre, a Kalmár Zsigmond iskola tanulója – kihirdette az eredményeket.

Iskolánk diákja, Tóthpál Eszter egy kellékes solo twirling számmal indult és II. helyezést sikerült elérnie.

Már hagyomány, hogy a tehetségkutatót sztárvendégek is megtisztelik előadásukkal. Az idén Erdélyi Tibor, a PopArt zenekar tagja, és Janicsek Roland Márk, szólóénekes voltak jelen.

Reméljük, iskolánk a jövőben is meghívást kap erre a versenyre és több csikys diák is megméretteti magát.

[Fotó: Nyári Melinda]

« A 2 »