Honctőre látogattak a turizmus osztályok diákjai

kirandulas_honcto_sav

Szeptember 17-én, hétfőn évfolyam-kirándulásra, az Arad megyei Honctőre indultak iskolánk turizmus szakos diákjai, a négy osztályfőnök – Lévai Ildikó (IX. B), Nyári Andrea (X. B), Nyári Melinda (XI. B) és Hasas Paul (XII. B) tanárok vezetésével. 

A hűvös reggeli levegő ellenére mindenki izgatottan várakozott 8 óra előtt pár perccel az aradi vasútállomáson. A vonaton eltöltött három óra alatt aztán már oldódott a feszültség, elkezdődött az ismerkedés.

Mire odaértünk, már igazi csapatként vettük birtokunkba a helyszínt. Az utolsó bevásárlás után az irányt a honctői botanikus kert felé vettük, ahol Hasas Paul turizmustanár érdekes előadást tartott a kert és környezete múltjáról és jelenéről. Az előadás után végigsétáltunk a kerten, megnéztük a még megmaradt növényzetet, fényképeket készítettünk és élveztük a napsütést.

A séta után mindenki kiéhezve látott neki az ebéd elkészítéséhez, amelyhez először egy megfelelő helyszínt kerestünk, utána pedig tanáraink segítségével megsütöttük az otthonról vitt finomságokat.

Teli hassal, picit fáradtan, de annál nagyobb lelkesedéssel neveztünk be a különböző csapatépítő játékokra, amelyekkel a napi tevékenységünk zárult. A visszaúton viccekkel szórakoztattuk egymást, zenét hallgattunk, nagyon jó volt a hangulat.

Mindenki nagyon jól szórakozott, ráadásul mi, kilencedikesek jobban megismertük a nagyobb évfolyambeli társainkat és a tanárainkat.

Köszönjük a szervezők munkáját és nagyon várjuk a következő ilyen alkalmat.

[Fotó: Lévai Ildikó]

« A 2 »