Bérletes színházi előadás – Tied a világ! az Aradi Kamaraszínházban

Zenés társasjáték Illés-slágerekkel, meglepetés vendég: Bródy János

tied_a_vilag_kicsiSzeptember 6-án egy olyan előadással folytatódik az Aradi Kamaraszínház 2018-as évada, amely a magyar könnyűzenei élet egyik kitörölhetetlen és azóta is meghatározó zenei formációjának dalait éleszti újra: az Illés zenekar slágereit. A Tied a világ! című zenés társasjáték a Budapesti Játékszín előadásában kerül bemutatásra. 
Az Illés zenekar minden dala sláger, minden megszólalásukat kőbe lehet vésni, minden üzenetük kordokumentum. Ugyanakkor minden házibuli elengedhetetlen tartozéka és fénypontja, ha felkerül egy Illés-lemez, márpedig legtöbbször felkerül.

Egy lakásavató bulit megrendezni nagy büszkeség, nagy öröm, nagy munka… és még nagyobb csalódás, ha a meghívottak nagy része el sem jön! A mi házigazdánkkal pontosan ez történik, de a legjobb barátok vele is ott vannak élete meghatározó pillanatában. Főhőseink dalra fakadnak és a nehezen induló összejövetelt egyszeriben fergeteges koncertté változtatják. Felcsendülnek a Táncdalfesztiválokról jól ismert, a számos kis- és nagylemezt kiadott, fiatalok ezreinek reményt, utat, életre szóló élményeket adó, legendás Illés-együttes dalai… ráadásul valami egészen elképesztő varázslat is történik ezen az éjszakán, amikor …Tied a világ!

A délutáni előadás 17.00 órakor, az esti előadás 21.00 órakor kerül bemutatásra szeptember 6-án az aradi nagyszínházban. A 17 órai előadásra a délutáni bérletek és a diákbérletek, a 21 órai előadásra az esti bérletek és a meghívók érvényesek.

Jegyek online a www.biletmaster.ro honlapon, valamint a nagyszínház pénztárában válthatók 5 (diák), 15 (nyugdíjas) és 20 lejes áron.

A pénztár nyitva tartása: keddtől péntekig 10–14 és 17–19, szombaton és vasárnap 10–12 és 17–19 között. Hétfőn zárva.