Fábry-est Aradon

fabry_80_nap_alatt80 nap alatt a Föld körül – ezzel a címmel kerül sor Fábry Sándor önálló estjére 2018. július elsején, vasárnap, 20 órakor, az Arad Megyei Kulturális Központ udvarán, a nyári színházban (Bariţiu utca 16. szám).

„A kis Sanyika, Sándor, Söndör, majd Satya bá egyre bővülő körökben fedezi fel a világot a szekrény tetejétől a szennyesládán át a Városligetig, Leányfaluig és Balaton-Mackóalsóig, majd autóstoppal bejárja fél Európát, később eljut Észak- és Dél-Amerikába, mentőautóval szeli át a Szaharát, egy Cadilaccal megkerüli a fél világot, akár egykor Jules Verne hősei.” – írja az Aradi Kamaraszínház sajtóközleményében. 

Fábry Sándor író, humorista, műsorvezető, dramaturg, Érdemes Művész. Az 1990-es évek elején figyeltek fel először humorára. Rövid idő alatt számos kabaréműsor konferansziéja, önálló betétek szerzője lett a Rádiókabaréban. Az 1998-as humorfesztivál szóvivője volt.

1994–95 között a Merlin Színházban „A pincér közbeszól” című improvizatív önálló esttel lépett fel, majd pedig az Új Színházban tartott önálló estet „A Fábry” címmel. 1998-tól „Esti Showder Fábry Sándorral” címmel önálló műsorral jelentkezett az MTV-n, majd az RTL Klubon. 2009. szeptember 17-én debütált a „Legyen Ön is milliomos!” új műsorvezetőjeként. 2012-től visszatért a Magyar Televízió képernyőjére, ahol „Fábry” címmel indított műsort. Televíziós szereplései mellett számos újságban is publikált már.

Az aradi előadásra minden kamaraszínházi bérlet és meghívó érvényes. Online jegyvásárlás: www.biletmaster.ro.