Ábelesz-kóbelesztől A kisködmönig – színpadon a Százszorszép!

szazszorszep_2018_sav

Június 3-án, vasárnap délután négy vidám mesejátékkal örvendeztette meg a Bábszínházban összegyűlt közönséget (szülőket, hozzátartozókat, pedagógusokat, ismerősöket) a Százszorszép Gyermekszínpad. 

Ábelesz-kóbelesz, Szerencsefia Palkó, Bolondos királyság, A kisködmön – valamennyi jelenet végén megérdemelten hangzott fel a lelkes taps a zsúfolásig megtelt nézőtérről. Tizennégy ötödikes, tizenkét hatodikos, tizennégy hetedikes és kilenc nyolcadikos lépett fel a saját készítésű jelmezekben, díszletekben, nagyszerű zenei aláfestéssel. Összehangoltan, jól felkészülten, a nagyobbak kifejezetten rutinosan szerepeltek a helyzetkomikummal teli jelenetekben.

Az előadás végén Ujj Ágnes nyugalmazott magyartanár, a Százszorszép Gyermekszínpad irányítója mondott köszönetet valamennyi szereplőnek, a szülőknek és támogatóknak, illetve Fekete Rékának, az Aradi Kamaraszínház produkciós és művészeti titkárának, illetve mindazoknak a pedagógus kollégáknak, fotósoknak és videósoknak, akik évek óta segítik a diákszínjátszók munkáját. Ujj Ágnes egy-egy szál virággal és egy finom tortával lepte meg a diákszínjátszókat, de ő is sok-sok csokornak örülhetett a hálás gyermekek részéről.

[Fotó: Ilona János]

« A 3 »