50 új könyvvel gazdagodott a könyvtár!

konyvadomanyozok_sav

Az osztályok adakozó kedvének köszönhetően, valamint a könyvkommandós XI. A osztály kitartó munkájának gyümölcseként érkezett meg március 26-án az 50 új, friss, ropogós (és természetesen kortárs) könyvet tartalmazó doboz. 

Mi, a XI. A tagjai nagyon örülünk annak, hogy egyszerre ennyi könyvvel tudtuk gazdagítani a könyvtárat. Kedden nagy lelkesedéssel ki is bontottuk a dobozokat, majd sor került az iktatásra. Ezután pedig – az Iskola másként hét nagy zűrzavarában – elindultunk felkutatni azokat az osztályokat, amelyek általunk, de az osztályuk költségére rendeltek egy-egy könyvet. A sikeresen megtalált osztályok valamennyi tagja aláírhatta az adományt, esetleg egy-egy rövid jókívánságot, tanácsot is bejegyezhetett a könyv elejére. Amelyben természetesen azt is feltüntettük, hogy az idei tanév melyik osztálya az adományozó, így a jövő nemzedékei számára is egyértelműen fennmarad az, hogy pontosan kik bizonyultak hajlandónak némi anyagi értéket feláldozni a művelődés oltárán.

Ezúton is köszönjük nagyon szépen a következő osztályok anyagi támogatását: I., III., IV. A, IV. B, V. A, VI., VII., IX. A, IX. B, IX. C, X. A, X. C, XI. A, XI. C, XII A és XII. B. Köszönjük ugyanakkor az Alma Mater Alapítványnak a rendszeres támogatást, valamint az Everybody On Board! című Erasmus+ projekt keretében erre a célra fordított összeget.

Mivel, mint mindig, most is kicsiknek és nagyoknak egyaránt rendeltünk köteteket, így minden könyvszerető diák elindulhat egy felfedező körútra a könyvtárba.

Ui.: Ajánlom figyelmetekbe az iskola folyosóin kiragasztott néhány plakátot, melyeken az új könyvek szerepelnek.

[Fotó: XI. A]