Megyei bajnok a Csiky röplabdacsapata!

roplabda_megyei_donto_sav

Kedden, március 27-én szervezték meg az Avram Iancu Általános Iskola tornatermében az iskolai röplabda-bajnokság megyei döntőjét, amelyen iskolánk fiúcsapata első helyezést ért el. 

A bajnokság döntője reggel 9 órakor kezdődött. Az első mérkőzést a Csiky Gergely Főgimnázium az Elena Ghiba Birta Nemzeti Kollégium csapatával játszotta, és diákjaink 2:0 arányban nyertek. Ez a győzelem már biztosította a döntő mérkőzést, amelyet a fiúk a Közgazdasági Líceum csapatával vívtak, s amelyen újra győzedelmeskedtek, ezúttal 2:1-re.

A bajnokság első helyezettje tehát a Csiky Gergely Főgimnázium csapata lett, második a Közgazdasági Líceum, harmadik pedig az Elena Ghiba Birta Nemzeti Kollégium lett.

A csikys diákok közül Lovas Lóránd (X. A) a legjobb támadónak, Csiszár Balázs (XII. A) pedig a legjobb feladónak járó különdíjat is átvehette. Iskolánk csapatát – Bacos Alex (X. A), Simon András (XII. C), Csiszár Balázs (XII. A), Lovas Lóránd (X. A), Németh Balázs (XI. A), Mezei Norbert (XII. C), cserejátékosok Benedek Walter (XI. A), Mártonfi Gedeon (X. A) és Pap Dániel (XII. B) – Erdei Emese testnevelés tanár készítette fel. Mindnyájuknak gratulálunk és sok sikert kívánunk a Hunyad megyei területi bajnokságon!

[Fotó: Horga Annamária]

« A 2 »