Földrajz tantárgyverseny, megyei szakasz

foldrajz_megyei_2018_sav

A földrajz tantárgyverseny megyei szakaszára idén március 3-án került sor a teljesen felújított aradi Informatikai Líceumban (volt Iuliu Maniu Technológiai Líceum). 

A megye legjobbjait felsorakoztató versenyen iskolánkat két „veteránnak” számító diák képviselte, hisz mindketten harmadik megyei földrajzversenyükön vettek részt idén. Kurunczi Viktória XI. A osztályos tanuló folytatta eddigi sikeres szereplését és harmadszor is a megye második legjobbja lett, egyben a legeredményesebb csikys diák, aki valaha részt vett ezeken a versenyeken. Mivel jövőre ő már az érettségire készül, és valószínűleg ez volt az utolsó földrajzversenye, szeretném megköszönni kitartó munkáját és sok sikert kívánok neki a jövőben.

Spir Petra (X. A) a tizedikesek nehéz mezőnyében képviselte iskolánkat, és egy nagyon szoros verseny végén (tizedek döntöttek a helyezések között) dicsérettel zárta szereplését.

Gratulálok, lányok, a szép eredményekhez, és remélem, hogy jövőre is folytatódik ez a szép sikersorozat, amelynek ti is fontos szereplői voltatok.