Gólya7, péntek: Egy nap más bőrben

golyahet_2017_pentek_sav

Elérkezett a Gólyahét utolsó napja, a gólyák bánatára és a tanárok nagy örömére. Reggel nyolc óra előtt már zajosak voltak az iskola folyosói, ugyanis a kilencedikes osztályokban az ifjú madárkák izgatottan öltözködtek, sminkelődtek, készülődtek a mai próbatételre, ami kifejezetten érdekes volt számukra és a nézők számára is. 

S hogy mi volt a mai feladat? Nos az, hogy a gólyalányok fiúnak, a gólyafiúk pedig lánynak öltöztek be a párjuktól kapott ruhák segítségével. (A legtöbben ezért öltözőnek, illetve sminkszalonnak is használták ma az osztálytermet.) A gólyák egész nap jelmezben kellett hogy maradjanak, így a diákok és a tanárok egyaránt jó alaposan megcsodálhatták őket. És jókat is kacarásztak rajtuk, főleg a „gólyalányokon”…

A nagyszünetben minden gólyának keresnie kellett egy párt a nézők közül. Természetesen a fiúnak öltözött gólyalányok lányt, a lánynak öltözött gólyafiúk pedig fiút kellett, hogy válasszanak. Ezután a párok a „hidat” táncparkettként használva keringőztek, és más zeneszámokra táncoltak (már nem feltétlenül párban) a szünet végéig. Közös fotók is készültek a gólyákkal és mentoraikkal.

[Fotó: Fodor Tímea, Horga Annamária]

« A 2 »


Minden, ami Gólya7!!!