Kalandosan Kolozsváron

kalandpark_kolozsvar_sav

Március 24-én, az Iskola másként hét péntekén a VIII. A osztály diákjai (plusz néhány idősebb iskolatárs) Erdei Emese osztályfőnök kíséretében Kolozsvárra utaztak, hogy a Feleki-tetőn épült új kalandparkban (az Adrenalin parkban) kipróbálhassák a bátorságukat. 

Az ötórás utazás sem tudta a lelkes csapat energiáját elvenni: két órát töltöttünk el a kalandparkban és érdekesebbnél érdekesebb pályákat próbáltunk ki. Első ránézésre elég ijesztőnek tűnt az egész, hiszen a magas fák tetejére erősített kötélpályákon kellett haladni. Ezenkívül volt gólyaláb, mászófal és a jól ismert „tiroliana”, azaz a drótkötélpályán való leereszkedés is. Érdekesség volt még a kis farönkökön való lépdelés és a hatalmas faoszlopok közötti bújkálás. Végül mindenkinek sikerült problémamentesen venni az akadályokat.

Nagyon jól szórakoztunk, a hangulat remek volt! Miután „kijátszottuk” magunkat, Kolozsvár központját is meglátogattuk. A sportolással elégetett kalóriákat természetesen pótolni is kellett – magyarán éhesek voltunk! –, ezért egy gyorsétteremben megebédeltünk. Az időnkből már csak egy fagyizásra és a Mátyás-szobor előtt készült csoportképre futotta, majd indulnunk kellett hazafelé, hisz a távolság a két város között sajnos nem csökkent… ismét ötórás buszozás várt ránk. Izgatottan várjuk a következő kirándulást!

[Fotó: Csomós Roland]

« A 2 »