Szelfik és kisfilm a nyílt napon

szelfik_nyolcadikosokkal_sav

Ahogy azt tegnapi bejegyzésünkben olvashatták, az április 5-i nyílt napon a megye magyar nyolcadikos diákjaiból alkotott vegyes csapatok egy-egy középiskolás diák vezetésével végigjárták az iskolát, majd „kincsvadászatra” indultak: Arad egy-egy híres épületét keresték meg, ahol különböző feladatok vártak rájuk, a csapatvezető diák pedig fotókkal rögzítette a feladatok teljesítését. 

Megérkeztek a fotók s alább ezekből láthatunk egy kis válogatást, mégpedig három-három darabot az azúrkék, a fehér, a narancssárga, a piros, a rózsaszín, a sárga, a sötétkék, a sötétzöld, a világoskék és a világoszöld jelű csapatok részéről. (A címlapfotót Pattus Dorottya készítette, mégpedig az azúrkék csapat munkálkodásáról.)

De ez még nem minden! Megkaptuk, fel is pakoltuk az iskola YouTube-csatornájára, és alább be is mutatjuk azt a kisfilmet, amelyet a nyílt napon vetítettek le először a Csiky Gergely Főgimnázium dísztermében összegyűlt diákok és tanárok előtt. A kisfilm címe: Csiky Gergely Főgimnázium – iskolabemutató diákszemmel.

« A 2 »