Ki mit tud? – Lakiteleken

lakitelek-0 Héttagú csapat képviselte iskolánkat november 16-án, a Lakiteleken megszervezett Ki mit tud? versenyen, amelyen összesen 130 diák vett részt, a Kárpát-medence több helységéből.

A megérkezés napján aktív pihenésben volt részünk: uszodai program, játékterem, ismerkedés a többiekkel. Másnap bennünket is elfogott az izgalom, hiszen láttuk és hallottuk a többieket a próbák során és megállapítottuk, hogy a verseny színvonala évről évre emelkedik. Valóban kitűnő tehetségű diákokat láthattunk. A házigazdák is mindent megtettek azért, hogy jól érezzük magunkat.

A versenyen résztvevő valamennyi diákunk kiemelkedő eredményt ért el: a II. osztályos Naschauer Claudia-Karina II. helyezett lett a népmese, versmondás kategóriában; Adjudeanu Vivienne-Orsolya és Mészár Anna-Orsolya (III. osztály) aerobic kategóriában ért el II. helyezést; Naschauer Kinga-Beatrix és Spir Rebeka-Petra (IV. osztály) Pitt és Patt című jelenete I. helyezést eredményezett; a III. osztályos Tóthpál Eszter az egyéb kategóriában kapott különdíjat; Csiszár Balázs VI. osztályos tanuló szólóénekével I. díjas lett.

A csapatot Khell Jolán tanító kísérte el, a gyermekeket a következő pedagógusok készítették fel: Khell Jolán, Pintér Mária, Erdei Emese, Haidu Monica.

Nagyon örültünk a díjaknak és a velük járó könyvjutalmaknak. A sikeres szereplésen felbuzdulva közösen elhatároztuk, hogy a lakiteleki Ki mit tud?-ra jövőre is benevezünk.