Algyógyi kalandok – strand, várak, szelfik

Algyogy_5_6_sav

Június 26–29. között Algyógyon pihente ki az iskola „fáradalmait” az V. és a VI. osztály (egy része), két licista lány, illetve három kísérőtanár – Back Mária, Rónai Helén és Muntean Tibor – társaságában. (Akik viszont nem sokat pihentek…) 

Nagyon élveztük ezt a néhány napos kiruccanást, rengeteget nevettünk, szórakoztunk. Játékvezetőnk, Kismihály Boglárka segítségével csapatépítő játékokkal ütöttük el a szabadidőt. Csobbantunk az algyógyi strandon és a dévai Aqua Land-ben, bejártuk a piski Arborétumot, esténként pedig karaokéztunk és táncoltunk. A Vajdahunyadi és a Dévai várnál tett utunk során feladatlapot is kitöltöttünk, illetve izgalmas szelfiket készítettünk a király előtt meghajolva, a bálteremben táncolva, szomorú arcot vágva, kutya társaságában, iskolánk névadójával stb. Lássuk néhány résztvevő véleményét is!

„Számomra a legemlékezetesebb az volt, amikor este karaokéztunk, mert felszabadultam és jól éreztem magam. Visszamennék, mert ott nagyon tetszett, sok érdekes program volt. A táborban megtanultunk jobban együtt dolgozni, összetartani.” (Somodi Zsanett Petra, V. osztály)

„A legemlékezetesebb élményem az volt, amikor az aqua parkban a csúszdán négykézláb háttal csúsztam le. Vicces volt a szelfizős játék is, mert eléggé fura pózokban kellett fényképezkedni.” (Diel Eduárd Márk, V. o.)

„A tábor segített az összerázódásban: sokat kirándultunk, nevettünk, és csapatmunka is volt. A kedvenc programom a karaoké volt.” (Hajas Krisztina Andrea, VI. o.)

„Jó volt, hogy minden este fociztunk a fiúkkal. Visszamennék, hogy még többet focizhassak és strandolhassak. A kedvenc programom az volt, amikor az aqua parkban szabálytalanul csúsztunk a csúszdán. A tábor alatt megtanultam, hogy nem szabad csúnyán beszélni, mert kiraknak a medencéből 10 percre (nem az én esetem) kényszerpihenőre.” (Csáki Frigyes Dániel, VI. o.)

[Fotó: Back Mária, Muntean Tibor]

« A 2 »

[Zenés képösszeállítás: Back Annamária]